Bengkel FitFactor

Saya lihat ramai kawan-kawan saya ada niat untuk kurangkan berat badan. Memang terlalu banyak cara untuk menurunkan berat badan, antaranya:
1. Teh kuruskan badan
2. Detox
3. Bersenam
4. Wrapping
5. Sauna
6. Gunakan “shake” sebagai menggantikan makanan
7. Diet
8. Ubat doktor
9. Dan macam-macam lagi.
Tak salah untuk gunakan cara-cara kat atas tu, tapi kita kena kaji apakah kesan-kesan sampingan daripada setiap cara tu. Ada yang kata “saya nak diet, jadi saya makan sikit” atau “saya nak diet, so tak nak makan nasi lah”. Ramai yang tidak sedar, kalau nak turunkan berat badan, kita tak boleh ada rasa lapar.
Fakta:
“1 ketul ayam goreng = 400 kcal”
“Berlari selama 30 minit membakar 200 kcal”
“1kg lemak = 7700 kcal”
Gorgeous Mom Outlet menganjurkan Bengkel FitFactor secara percuma. Bengkel ini berlangsung sebanyak 7 modul. Kini bengkel ini telah sampai ke modul ketiga. Jom hadir ke bengkel ini pada setiap Ahad.

P/S: Bengkel ini kami adakan secara PERCUMA untuk pusingan pertama. Pusingan kedua dijangka bermula pada 15 Februari 2015 dan kami akan mengenakan bayaran sebanyak RM 20 untuk satu modul. Nak hadir secara percuma untuk 7 modul? Senang sahaja, hadir pada hari Ahad ini & anda boleh ikuti kesemua 7 modul secara percuma.

Hubungi atau whatsapp Hj. Adi di 010-2261402 jika anda mahu datang ke butik kami.

Terima kasih.

226 total views, 1 views today

Posted in FitFactor™

About admin

Gorgeous Mom is a brand name that is synonym to nursing mother and baby care. The passion in this field is translated into informative blog and store for nursing mothers and baby care.